9,2
405 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

405 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Betrouwbaar vriendelijk en behulpzaam

Anoniem
19-09-2014

Prima service!

Anoniem
19-09-2014

Klantvriendelijkheid en service van dit bedrijf zijn prima. Daarvoor zou mijn beoordeling een 9 zijn. Helaas werd ik bij de aankoop van mijn eerste Toyota door de verkoper verkeerd ingelicht. Ik wilde per se een auto met CVT-transmissie. Volgens de verkoper zou de Aygo deze hebben, wat later, nadat ik de auto al had gekocht, onjuist bleek te zijn. Ik kreeg toen wel het aanbod om de koop ongedaan te maken, maar ik ben hier niet op ingegaan en dacht dat ik wel zou kunnen wennen aan een halfautomaat. Maar dat beviel absoluut niet en toen heb ik binnen afzienbare tijd de Aygo omgeruild voor een Yaris Hybrid met CVT. Helaas ging dat niet helemaal zonder slag of stoot. Dit was voor mij vooralsnog geen reden om over te stappen na een ander garagebedrijf. Gelukkig ben ik nu wel helemaal happy met mijn Yaris Hybrid en de service van Autobedrijf Andreae en kan beide iedereen aanbevelen.

Regine van Irsel (Dongen)
19-09-2014

Service

Anoniem
11-09-2014

Dat men goed te woord staat . En als ikzelf vraag op de dagen dat het bij MIJ uitkomt, voor onderhoud ,komt het meeatal ook goed uit bij de Daeler Andreae in Zevenbergen . Dus niks op aan te merken . Beleeft & netjes .

Anoniem
04-09-2014

Ik word altijd goed geholpen, de kosten zijn duidelijk en ik heb nog nooit problemen gehad.

Dhr. T. Bruinsma (Oudenbosch)
28-08-2014

Prima kontakt en uiterst betrouwbaar!

Marianne Boender (Made)
27-08-2014

Goede en service en klantvriendelijk

Anoniem
26-08-2014

goede snelle service

Anoniem
25-08-2014

Fijne mensen (is ook heel belangrijk), goede service, goede kwaliteit

Anoniem
21-08-2014

Prima service

Anoniem
20-08-2014

Prima, eerlijke service

Anoniem
12-08-2014

zeer klantvriendelijk en bereidheid om mee te denken over afspraakmogelijkheid

J.Haspers (Breda)
11-08-2014

Ik ben al jaren klant bij mijn garage. Tot nu toe altijd bijzonder tevreden geweest. Zowel met directie als medewerkers op zeer vriendschappelijke wijze te communiceren, Ik heb mij nimmer een nummer gevoeld bij deze garage maar als klant die met wellevendheid wordt tegemoet getreden Met name dit aspect in combinatie met zeer correcte "bediening"en vakmanschap geef ik mijn garage de hoogste waardereing

Ir. J. Naber w.i. (Etten-Leur)
06-08-2014

Zeer deskundig en vriendelijk personeel en leggen duidelijk uit wat ze en waarom gedaan hebben

Anoniem
31-07-2014

het luisteren en de juiste actie ondernemen is soms niet altijd goed, soms wordt de klant niet serieus genomen lijkt wel.

Anoniem
30-07-2014

service en goede afhandeling van de afgesproken datum en tijd

Anoniem
25-07-2014

alles is naar wens verlopen

Anoniem
24-07-2014

Goede en vriendelijke service. In de prijs kwaliteit verhouding is de prijs hoog.

Anoniem
23-07-2014

Ik ben tevreden over mijn dealer. Jammer is het dan ook dat Toyota nl niet terugkomt op mijn klacht over de kwaliteit van de sleutels. Vriendelijke groeten r alkhoven

R Alkhoven (Zevenbergen )
23-07-2014

is een zeer goede dealer waar wij al circa 25 jaar komen.

Ruud de Vrijer (Zevenbergen)
22-07-2014

Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar of je nu een afspraak hebt of niet. Er is altijd eerst overleg als er bijkomende kosten zijn zodat je nooit voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Kortom een heel fijn adres waar je je gelijk thuisvoelt en waar iedereen gelijkwaardig is en niemand zich boven de ander vind staan. Prima samenwerking en niet onbelangrijk een plezierige showroom met wachtruimte en lekkere koffie!

Kate van Overveld (Zevenbergen)
22-07-2014

alles was volledig overeenkomstig wens/verwachting

Anoniem
22-07-2014

Klantvriendelijk; goede service; kennis van zaken

de Beer
22-07-2014

Perfecte behandeling bij service- en onderhoudsbeurten.

Jack Ossewaarde (Zevenbergen)
16-07-2014

goede service vakbekwame monteurs

theo brok (vught)
16-07-2014

vriendelijkheid en erg behulpzaam

mevr. a.w.p. hermans (prinsenbeek)
09-07-2014

De mensen zijn altijd beleefd en je word snel en correct geholpen.

Dhr.J.G.Soek (Standdaarbuiten)
09-07-2014

Persoonlijke service en een oprecht en eerlijk advies. Geen 'massa' maar een bedrijf waar je je als klant welkom voelt. Oók nadat de auto is verkocht en geleverd.

Dhr. M. Stolk (Lansingerland)
09-07-2014

Eerlijkheid en aandacht voor de klant

Anoniem
09-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.