9,2
389 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

389 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

service en goede afhandeling van de afgesproken datum en tijd

Anoniem
25-07-2014

alles is naar wens verlopen

Anoniem
24-07-2014

Goede en vriendelijke service. In de prijs kwaliteit verhouding is de prijs hoog.

Anoniem
23-07-2014

Ik ben tevreden over mijn dealer. Jammer is het dan ook dat Toyota nl niet terugkomt op mijn klacht over de kwaliteit van de sleutels. Vriendelijke groeten r alkhoven

R Alkhoven (Zevenbergen )
23-07-2014

is een zeer goede dealer waar wij al circa 25 jaar komen.

Ruud de Vrijer (Zevenbergen)
22-07-2014

Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar of je nu een afspraak hebt of niet. Er is altijd eerst overleg als er bijkomende kosten zijn zodat je nooit voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Kortom een heel fijn adres waar je je gelijk thuisvoelt en waar iedereen gelijkwaardig is en niemand zich boven de ander vind staan. Prima samenwerking en niet onbelangrijk een plezierige showroom met wachtruimte en lekkere koffie!

Kate van Overveld (Zevenbergen)
22-07-2014

alles was volledig overeenkomstig wens/verwachting

Anoniem
22-07-2014

Klantvriendelijk; goede service; kennis van zaken

de Beer
22-07-2014

Perfecte behandeling bij service- en onderhoudsbeurten.

Jack Ossewaarde (Zevenbergen)
16-07-2014

goede service vakbekwame monteurs

theo brok (vught)
16-07-2014

vriendelijkheid en erg behulpzaam

mevr. a.w.p. hermans (prinsenbeek)
09-07-2014

De mensen zijn altijd beleefd en je word snel en correct geholpen.

Dhr.J.G.Soek (Standdaarbuiten)
09-07-2014

Persoonlijke service en een oprecht en eerlijk advies. Geen 'massa' maar een bedrijf waar je je als klant welkom voelt. Oók nadat de auto is verkocht en geleverd.

Dhr. M. Stolk (Lansingerland)
09-07-2014

Eerlijkheid en aandacht voor de klant

Anoniem
09-07-2014

in de buurt, vriendelijk, professioneel, koffie, wifi, dus logisch

Peter (Etten-Leur)
09-07-2014

Klantvriendelijkheid, service, geen bijzondere hoge kosten

Anoniem
09-07-2014

Goed niet te groot bedrijf wat rustgevend en familiair overkomt reparaties correct uitvoert en de onkosten niet opvoert door onderdelen te vervangen die niet nodig zijn om te vervangen .

P . v. Oosterum (Etten-Leur)
08-07-2014

Deze mensen zijn keurig en correct.

mevr lmj joosen (Etten-Leur)
08-07-2014

Zeer kundige en goede afspraken

Wessels J
08-07-2014

Goede garage vriendelijke mensen

Dhr koeken (Prinsenbeek)
08-07-2014

de laatste keren zijn er wat kleine dingen die dan tesamen wat irritatie oproepen, zoals een ruitenwisser die tot twee keer toe verkeerd wordt vervangen en koplampen die al na drie maanden vervangen moeten worden. En als belangrijkste punt het verhaal over de navigatie die niet ge-update kan worden, dit vind ik echt heel slecht.

Anoniem
07-07-2014

Prima service altijd

Anoniem
07-07-2014

Vriendelijk, goede service, goede uitleg wat er gedaan is, klantvriendelijk personeel.

Krol (Etten-Leur)
26-06-2014

goed en vriendelijk geholpen

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk personeel. Niet te formeel. Klaar terwijl u wacht.

Anoniem
26-06-2014

In een ontspannen en vriendelijke sfeer tot overeenstemming komen.

S. Steijger (Standdaarbuiten)
16-06-2014

Klantvriendelijk en betrouwbaar

J.P. Matthee (Fijnaart)
11-06-2014

Houdt zich altijd keurig aan de afspraken. Hoe de monteur zijn werk doet, is van mijn kant nooit te beoordelen. Aan het resultaat is in elk geval niets op aan te merken.

Harry Zandbelt (Prinsenbeek)
11-06-2014

Klant vriendelijk en je wordt altijd goed behandeld.

Anoniem
10-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.