9,2
400 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

400 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Dit is een kleinschalig familiebedrijf, waar nog echt persoonlijk en vriendelijk contact is. Toen ik verhuisde naar een grotere stad ben ik in eerste instantie voor onderhoud naar de grotere dealer in die stad gegaan, maar uiteindelijk toch gekozen om weer naar garage Andreae terug te gaan. Er is geen "afstand" tussen receptie/kantoor en de werkplaats, hierdoor kan er heel snel en adequaat worden afgestemd en krijg je ook eerlijke en reeele voorlichting over werkzaamheden, kosten en eventueel uit de tijd lopen. Ze aarzelen niet om advies te geven over goedkopere oplossingen. Ook de monteurs zijn deskundig en je hebt altijd het gevoel dat je correct wordt behandeld en dat ze heel erg hun best voor je doen.

G. van Cauter (Breda)
21-09-2020

Top dealer.

DHR.Rudi Staas (klundert)
10-09-2020

Fantastisch bedrijf heeft hart voor de klanten.

A Westdorp (Breda)
02-09-2020

Afspraken worden nagekomen en vriendelijke mensen.

Henskes.P
28-08-2020

Automobielbedrijf Andreae B.V. is een bedrijf waar je altijd vriendelijk en correct wordt behandeld en waar de uit te voeren werkzaamheden altijd naar wens en volgens afspraak worden uitgevoerd. Ook word je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkeling bij Toyota wat betreft nieuwe modellen en upgrades van bestaande modellen. Ook bij aankoop/inruil word je uitstekend en deskundig begeleid.

Dhr G.J. Stomphorst (Breda)
27-08-2020

Vriendelijk, klantgericht, goede service.

Gery Misbeek
27-08-2020

Ze zijn in alles goed en vriendelijk.

Lips
17-08-2020

Gewoon een goede garage.

Hans Van Der steen (Zevenbergen )
13-08-2020

Ik ben zeer tevreden.

E. Goossens (Zevenbergchenhoek)
05-08-2020

Tevreden.

Frans v an roessel (Zevenbergen)
03-08-2020

Komen afspraken altijd na, krijg van tevoren een prijsopgave.

Mevr. J Kanters-Kraus (Zevenbergen)
03-08-2020

Goed gedaan, geen gezeur.

j.van etten (oosterhout)
29-06-2020

Betrouwbare garage. Ik ben al jaren klant en nog nooit problemen gehad. Alles wordt keurig netjes opgelost. Zeer klantvriendelijk.

Han Matthee (Fijnaart)
26-06-2020

Goede service, alles prima in orde.

J Versluis (Zevenbergen )
17-06-2020

Ik ben zeer vriendelijk geholpen met de aankoop van mijn Toyota Aygo. Ook met de inruil van mijn oude auto. Elke onderhoudsbeurt laat ik bij Zevenbergen doen. Ook ben ik hier zeer tevreden over. Als er iets vervangen aan mijn auto moet worden, wordt dit eerst telefonisch besproken incl. de kosten.

Suzanne de Jong (Capelle aan den Ijssel)
05-06-2020

Een mooi bedrijf waar de klant het middelpunt is! Een voorbeeld hoe het zou moeten zijn.

Leonie Verbaan (Zevenhuizen)
29-05-2020

Nooit problemen altijd oplossingen. Prima communicatie.

Peter R (Etten-Leur)
29-05-2020

Een uitstekende garage waar je snel een afspraak kunt maken, vriendelijk wordt ontvangen, vakkundig wordt geholpen en een heldere kostenuiteenzetting ontvangt. Echt prima.

D.C. (Kees) Groenendijk (Zuid-Beijerland)
21-05-2020

Klant vriendelijk. Komen afspraken na. Wordt direct geholpen, indien mogelijk, zo niet dan wordt er een afspraak gemaakt. Goede dealer.

E. van de Polder (Zevenbergen)
21-05-2020

Prima service, al jarenlang klant en nog steeds tevreden.

A.Diepstraten (Terheijden)
14-05-2020

Het is er schoon en georganiseerd.

W J Kolk (Zevenbergen)
14-05-2020

Ik ken deze dealer al heel wat jaren. Vroeger bedrijfsmatig gekomen en nu privé eerst met mijn Yaris en nu met mijn Prius. Ik ben zeer tevreden over ze omdat alles altijd in goed overleg gaat en er staat altijd een bakkie klaar als ik met of zonder auto kom. Zeker aan iedereen aan te raden als dealer van Toyota

Frank brugel (Zevenbergen)
29-04-2020

Zeer klantvriendelijk! Goede service! Voelt vertrouwd!

Marian Goutziers
29-04-2020

Doen wat ze zeggen.

Dave Oistad (Breda)
23-04-2020

Omdat IK de dealer goed vind en goed behandeld wordt .

Dhr H. van Leent (Zevenbergen )
19-03-2020

Perfecte service, vriendelijk personeel en zeer kundige monteurs.

Dhr. C Hubert (Prinsenbeek)
19-03-2020

Ze nemen de tijd, geven goede uitleg en service. Ook bij een snelle vraag of onverwachts bezoek. Medewerkers zijn kundig en bijzonder vriendelijk.

Henk Schoone (Etten-Leur)
22-01-2020

Goede afspraken vooraf en service is altijd prima

Willie
15-01-2020

Fijne en betrouwbare garage en altijd zeer vriendelijk

Chantal Kuijper (Breda )
22-11-2019

Moets een keuze maken.

Erwin van helden (Klundert )
07-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.