9,2
430 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

430 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Al jaren tevreden klant. Aardige medewerkers, kennis van zaken, persoonlijke benadering en denken met je mee als er iets is. Goede prijzen van auto's en onderhoud, en met een betrouwbaar en degelijk merk!

Jeroen G
19-07-2021

Fijne persoonlijke benadering.

Peter (Etten-Leur )
09-07-2021

Ben zeer tevreden over de Toyota dealer Andreade: goede service en kwaliteit.

c vissenberg (breda)
05-07-2021

Eerlijk bedrijf, ik moet er iets verder voor rijden, maar dat heb ik er voor over na eerdere matige ervaringen bij andere dealers.

Pieter van der Perk
21-06-2021

Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan, fijn personeel en heel belangrijk is de goede service. Als je 'n Toyota wil rijden, zou je echt bij deze dealer moeten gaan kijken.

Evelyn Roelands (Breda)
07-06-2021

Betrouwbare dealer met kennis van zaken kan er blind op varen. Een aanrader als huisgarage.

Dhr Bouman
03-06-2021

Prima bedrijf, klantvriendelijk. Je krijgt ruim de tijd om auto's te bekijken en vragen te stellen. Onderhoud wordt prima uitgevoerd.

Lenie Machielsen (Prinsenbeek)
27-05-2021

Als meer dan 40 jaar tevreden, trouwe klant van Andrea en aanbeveling bij familie en vrienden niet voldoende is.

M.C.van den Broek (Klundert.)
21-05-2021

Keurig net bedrijf, met goede service en nette afhandeling.

Peter van de Wiel (Zevenbergen)
19-05-2021

Klantvriendelijk, vakkundig en betrouwbaar.

Aad van Dishoeck (Tilburg)
14-05-2021

Altijd zeer goede service en iedereen is heel vriendelijk.

Wendy Langeweg (Zevenbergen)
12-05-2021

Klantvriendelijke, kwalitatieve mensen. Klant is hier koning, je bent altijd meer dan welkom! Ik kom hier al meer dan 25 jaar en ook een volgende Toyota koop ik bij deze verkoper !Geen twijfel mogelijk.

Mevr..Corrie C.J.M.MOL (Etten-Leur )
14-04-2021

Automobielbedrijf Andreae B.V maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na, no nonsens bedrijf met vakbekwame mensen.

J.M. van Suylekom (Zevenbergen)
01-04-2021

Door de goede en vriendelijke ontvangst en communicatie , en goede monteurs.

A.A.vanKaam (Zevenbergen)
19-03-2021

Kleinschalige dealer met veel aandacht voor de klant. Professionele en aardige medewerkers.

Jeroen (Terheijden )
18-03-2021

Komen afspraken na.

ad.romme (etten-leur)
16-03-2021

Ik ben al jaren tevreden. Ze zijn vriendelijk en denken bij een vraag altijd vanuit de cliƫnt. Dat is zeer prettig.

Henk Schoone (Etten-Leur)
11-02-2021

Andreae B.V. is duidelijk en eerlijk in haar communicatie. Overlegt over eventuele te nemen reparaties en denkt mee. Showroom is ruim en netjes, personeel vriendelijk.

Mevrouw Knoop (Etten-Leur )
04-02-2021

De beperkte omvang van Andrea spreekt mij erg aan.

Jaap de Waal (Zevenbergschen Hoek)
16-12-2020

Zeer vriendelijke ontvangst. Goede service.

Henk van Oosterhout (Zevenbergen)
16-12-2020

Klantvriendelijk en goede service altijd.

Ingrid Aanen
23-11-2020

Eerlijk en deskundig advies.

P. Stoop (Zevenbergen)
19-11-2020

Het personeel bij Andreae is klantvriendelijk en professioneel. Het onderhoud is kundig en volgens planning uitgevoerd.

Dhr Fransen
19-11-2020

Zeer betrouwbare dealer met een goede service en zeer vriendelijk personeel.

Chantal Kuijper (Breda)
12-11-2020

Vakkundig, behulpzaam, vriendelijk, komt afspraken prima na, betrouwbaar!!

Hr. A.Verschelden
12-11-2020

Uitstekende meedenkende dealer, die je vlot en correct behandeld.

N.A.A. van Leeuwen
22-10-2020

Zijn vriendelijk, betrouwbaar, servicegericht.

Irma Hoogers
15-10-2020

Betrouwbaar, vriendelijk en klantgericht.

Bouman (Zevenbergen)
08-10-2020

Ik rijd al 30 jaar een Toyota en door de generaties heen is de service echt super gebleven; opa, vader en dochter.

Caroline Dijkers (Zevenbergen)
08-10-2020

Zijn altijd behulpzaam, vriendelijk, niets op aan te merken.

Mevr. a.hermans (Prinsenbeek)
25-09-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.