9,2
389 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

389 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goed gedaan, geen gezeur.

j.van etten (oosterhout)
29-06-2020

Betrouwbare garage. Ik ben al jaren klant en nog nooit problemen gehad. Alles wordt keurig netjes opgelost. Zeer klantvriendelijk.

Han Matthee (Fijnaart)
26-06-2020

Goede service, alles prima in orde.

J Versluis (Zevenbergen )
17-06-2020

Ik ben zeer vriendelijk geholpen met de aankoop van mijn Toyota Aygo. Ook met de inruil van mijn oude auto. Elke onderhoudsbeurt laat ik bij Zevenbergen doen. Ook ben ik hier zeer tevreden over. Als er iets vervangen aan mijn auto moet worden, wordt dit eerst telefonisch besproken incl. de kosten.

Suzanne de Jong (Capelle aan den Ijssel)
05-06-2020

Een mooi bedrijf waar de klant het middelpunt is! Een voorbeeld hoe het zou moeten zijn.

Leonie Verbaan (Zevenhuizen)
29-05-2020

Nooit problemen altijd oplossingen. Prima communicatie.

Peter R (Etten-Leur)
29-05-2020

Een uitstekende garage waar je snel een afspraak kunt maken, vriendelijk wordt ontvangen, vakkundig wordt geholpen en een heldere kostenuiteenzetting ontvangt. Echt prima.

D.C. (Kees) Groenendijk (Zuid-Beijerland)
21-05-2020

Klant vriendelijk. Komen afspraken na. Wordt direct geholpen, indien mogelijk, zo niet dan wordt er een afspraak gemaakt. Goede dealer.

E. van de Polder (Zevenbergen)
21-05-2020

Prima service, al jarenlang klant en nog steeds tevreden.

A.Diepstraten (Terheijden)
14-05-2020

Het is er schoon en georganiseerd.

W J Kolk (Zevenbergen)
14-05-2020

Ik ken deze dealer al heel wat jaren. Vroeger bedrijfsmatig gekomen en nu privé eerst met mijn Yaris en nu met mijn Prius. Ik ben zeer tevreden over ze omdat alles altijd in goed overleg gaat en er staat altijd een bakkie klaar als ik met of zonder auto kom. Zeker aan iedereen aan te raden als dealer van Toyota

Frank brugel (Zevenbergen)
29-04-2020

Zeer klantvriendelijk! Goede service! Voelt vertrouwd!

Marian Goutziers
29-04-2020

Doen wat ze zeggen.

Dave Oistad (Breda)
23-04-2020

Omdat IK de dealer goed vind en goed behandeld wordt .

Dhr H. van Leent (Zevenbergen )
19-03-2020

Perfecte service, vriendelijk personeel en zeer kundige monteurs.

Dhr. C Hubert (Prinsenbeek)
19-03-2020

Ze nemen de tijd, geven goede uitleg en service. Ook bij een snelle vraag of onverwachts bezoek. Medewerkers zijn kundig en bijzonder vriendelijk.

Henk Schoone (Etten-Leur)
22-01-2020

Goede afspraken vooraf en service is altijd prima

Willie
15-01-2020

Fijne en betrouwbare garage en altijd zeer vriendelijk

Chantal Kuijper (Breda )
22-11-2019

Moets een keuze maken.

Erwin van helden (Klundert )
07-11-2019

Er was schade aan de auto bij aflevering.

mevr Verdaasdonk (Etten -Leur)
07-11-2019

Vriendelijk en correct! Goede adviezen! Denken met je mee! De uitstraling van Adrea BV ziet er goed en gezellig uit! Koffie/thee en krantjes liggen altijd klaar voor de klant!

Marian Goutziers (Roosendaal)
29-10-2019

goede behandeling en service

antoon v/d made (made)
18-10-2019

Zoals reeds geschreven:vriendelijkheid/behulpzaamheid en deskundigheid.

Jos Cleypool (Zevenbergen)
16-10-2019

Ik geef dit bedrijf een 10, omdat Andreae B.V. zeer klantvriendelijk en vooral ook kundig is. Dit is een garage die iedereen zich kan wensen.

Andre Onclin (Klundert)
15-10-2019

ik ben daar klant sinds maart 1989.als het nietgoed zou zijn was ik allang vertrokken.

johannes van etten (oosterhout.)
11-10-2019

Prettig gesprek en duidelijk in alles goede uitleg gebruik nieuwe auto.

P. Lankhaar (Klundert)
09-10-2019

Een 10 is een 10

Rudi Staas (Klundert)
23-09-2019

Bij de balie voel je je altijd welkom, er wordt altijd voor gezorgd dat er zo snel mogelijk tijd is. Vragen zijn nooit een probleem, problemen, als dat al voor komt, worden opgelost. Na drie maal een Auris, nu weer "terug" naar een Corolla Hatchback. En wederom met een tevreden gevoel.

Fam. A. van Buuren
20-09-2019

Ze zijn eerlijk, betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Ik kom hier al jaren en geef aan iedereen door hoe goed deze dealer is.

mer. kok (zevenbergen)
20-09-2019

vakkundig en vriendelijk.

Paul van Raamsdonk (Zevenbergen )
03-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.