9,2
451 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

451 beoordelingen

Filter

Prima service en vriendelijke behandeling en advies! Goede garage zeker aanbevelen en een nieuwe aanschaf bij ze doen!

Toyota eigenaar
10-05-2024

Toyota eigenaar
21-03-2024

Teleur gesteld Ligt teleur gesteld.

Hans van der Steen
27-02-2024

onderhoud volgens planning uitgevoerd goed onderhoud volgens afspraak en planning naar behoren uitgevoerd

TF
24-11-2023

Prima service Bij dit bedrijf voel je je nog klant en geen nummer. Vriendelijke medewerkers zowel aan de receptie als in de werkplaats.

J van Rooij
09-11-2023

Voor een nieuwe of gebruikte Toyota is Andreae het enig juiste adres.

G.W.M. Vervoort
27-10-2023

persoonlijke behandeling Prima autodealer en snelle onderhoud. waar je nog een persoon bent in plaats van een nummer zoals die grote landelijke dealer.

Toyota eigenaar
10-10-2023

H.A. G
28-09-2023

Perfecte service Top dealer

Toyota eigenaar
07-09-2023

Fijne dealer Fijne dealer eerlijk en duidelijk. Je weet waar je aan toe bent nemen de tijd als het nodig is denken mee echt heel fijn

L. P
31-08-2023

Topservice Klantvriendelijk,vakbekwaamheid en service staat bovenaan! Topgarage mét lekkere koffie??

Kate
26-07-2023

Zeer goede service Ben zeer tevreden met de service, en nooit klachten gehad

C.J.M. V
07-07-2023

Volgens mij volgende keer koffie met gebak. Met alles zeer tevreden.

Toyota eigenaar
30-03-2023

Afspraken worden nagekomen Zeer tevreden.Vriendelijke benadering

Jacquline
09-03-2023

beste toyota dealer sinds 25 jaar. Voorgaande lijkt me duidelijk genoeg.

F. van der Horst
28-10-2022

Eerste keer Auto voor grote beurt voor het eerst bij Toyota Andrea gebracht. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid van de receptiebalie. Goede terugkoppeling gekregen op mijn vragen. Telefonisch toestemming gevraagd om ruitenwissers te mogen vervangen. Ook telefoontje gekregen dat de auto weer klaar stond. Kortom, goed service!

J.G.M.A. van Rooij
20-10-2022

Goede service

Toyota eigenaar
18-10-2022

komend jaar weer zorgeloos rijden autobedrif andrea bezorgt mij al ruim 30 jaar zorgeloos rijgemak

Theo
09-07-2022

Service Zeer goede service duidelijkheid over de onderhoud die is gedaan

Corne
07-07-2022

Uitstekende service Toppers in klantvriendelijkheid service en expertise. Heerlijke koffie terwijl je wacht.

Kate
21-02-2022

Goede service?? Erg tevreden over de dealer. Vriendelijke mensen en gekwalificeerd personeel.

F.P.J.V.
18-01-2022

Al jaren tevreden klant. Aardige medewerkers, kennis van zaken, persoonlijke benadering en denken met je mee als er iets is. Goede prijzen van auto's en onderhoud, en met een betrouwbaar en degelijk merk!

Jeroen G
19-07-2021

Fijne persoonlijke benadering.

Peter (Etten-Leur )
09-07-2021

Ben zeer tevreden over de Toyota dealer Andreade: goede service en kwaliteit.

c vissenberg (breda)
05-07-2021

Eerlijk bedrijf, ik moet er iets verder voor rijden, maar dat heb ik er voor over na eerdere matige ervaringen bij andere dealers.

Pieter van der Perk
21-06-2021

Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan, fijn personeel en heel belangrijk is de goede service. Als je 'n Toyota wil rijden, zou je echt bij deze dealer moeten gaan kijken.

Evelyn Roelands (Breda)
07-06-2021

Betrouwbare dealer met kennis van zaken kan er blind op varen. Een aanrader als huisgarage.

Dhr Bouman
03-06-2021

Prima bedrijf, klantvriendelijk. Je krijgt ruim de tijd om auto's te bekijken en vragen te stellen. Onderhoud wordt prima uitgevoerd.

Lenie Machielsen (Prinsenbeek)
27-05-2021

Als meer dan 40 jaar tevreden, trouwe klant van Andrea en aanbeveling bij familie en vrienden niet voldoende is.

M.C.van den Broek (Klundert.)
21-05-2021

Keurig net bedrijf, met goede service en nette afhandeling.

Peter van de Wiel (Zevenbergen)
19-05-2021