Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

368 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

goede behandeling en service

antoon v/d made (made)
18-10-2019

Zoals reeds geschreven:vriendelijkheid/behulpzaamheid en deskundigheid.

Jos Cleypool (Zevenbergen)
16-10-2019

Ik geef dit bedrijf een 10, omdat Andreae B.V. zeer klantvriendelijk en vooral ook kundig is. Dit is een garage die iedereen zich kan wensen.

Andre Onclin (Klundert)
15-10-2019

ik ben daar klant sinds maart 1989.als het nietgoed zou zijn was ik allang vertrokken.

johannes van etten (oosterhout.)
11-10-2019

Prettig gesprek en duidelijk in alles goede uitleg gebruik nieuwe auto.

P. Lankhaar (Klundert)
09-10-2019

Een 10 is een 10

Rudi Staas (Klundert)
23-09-2019

Bij de balie voel je je altijd welkom, er wordt altijd voor gezorgd dat er zo snel mogelijk tijd is. Vragen zijn nooit een probleem, problemen, als dat al voor komt, worden opgelost. Na drie maal een Auris, nu weer "terug" naar een Corolla Hatchback. En wederom met een tevreden gevoel.

Fam. A. van Buuren
20-09-2019

Ze zijn eerlijk, betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk. Ik kom hier al jaren en geef aan iedereen door hoe goed deze dealer is.

mer. kok (zevenbergen)
20-09-2019

vakkundig en vriendelijk.

Paul van Raamsdonk (Zevenbergen )
03-09-2019

Een integraal goed product. Een goede auto aan me verkocht, goede garantie aangereikt en deze ook uitgevoerd.Vooral belangrijk dat het aanbod om iets onder de garantie te laten vallen; ik hoefde daar niet om te vragen.

Bert Bosboom (Middelbeers)
03-09-2019

dus een goede ervaring en vriendelijke personeel bij de Dealer ANDREAE .

Dhr H. van Leent (Zevenbergen )
03-09-2019

Zeer tevreden over het bedrijf en de werkzaamheden en het personeel

Monique Wijngaards (Etten-Leur )
27-08-2019

de behandeling van de mensen daar ten opzichten van mij zijn gewoon top, de auto word goed onderhouden + kan ik altijd met de monteurs overleggen wat er moet of gaat gebeuren + ook niet onbelangrijk de rekening is zodanig opgemaakt dat ik er zonder moeite goed wijs uit kan, het is gewoon een goeie eerlijke garage met een goeie ploeg mensen.

Jan Lips (zevenbergen)
09-08-2019

omdat ze mijn altijd correct behandelen

Mevr.E Goossens (A)
07-08-2019

Omdat ik zeer tevreden ben over de dealer het personeel en mijn auto

Tonnie Broeders (Zevenbergen)
02-08-2019

een eerlijk en een goed cijfer

Cees (Zvb.)
31-07-2019

Uitstekende verkoper, betrouwbaar en een goede service.

Dorien en Nancy (Etten-Leur)
26-07-2019

Voeren een andere beurt uit dan afgesproken. Dashboard beschadigd na reparatie terug roep actie. Diverse dingen vergeten.Ik neem na 10 jaar afscheid van deze dealer. 9 Jaar uiterst tevreden geweest.

de Beer (Noordhoek)
24-07-2019

Klantvriendelijk , goede uitleg , echte service .

Mevr Schoonveld
23-07-2019

Goed geholpen. Vriendelijke verkoper. Goede offerte

Hannie van Rijsewijk (Zevenbergen )
23-07-2019

Goede ontvangst en advies, alle afspraken nagekomen en nette aflevering met uitleg

Gijs Buijs
23-07-2019

Je bent geen nummer men heeft verstand van zaken men neem de tijd men bied je een kopje koffie aan men bied je een proefrit aan als het niet duidelijk voor hun is wordt je ook nog gebeld om je vraag mondeling toe te lichten

P A Kas (Etten-Leur)
23-07-2019

Netjes, duidelijk en persoonlijk gehandeld.

Michel Habing (Etten-Leur)
23-07-2019

Omdat bij Andrea de service uitstekend is en het uitgevoerde onderhoud tot volle tevredenheid is. Tevens wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan.

Jack Osswewaarde (Zevenbergen)
17-07-2019

Altijd tevreden over verloop

Mevr. J Kanters-Kraus (Zevenbergen)
04-07-2019

Vakkundig en vriendelijk en persoonlijke benadering

Aad van Dishoeck (Tilburg)
07-06-2019

We hebben hier voor de tweede maal een nieuwe auto gekocht en zijn zeer te speken over de wijze waarop dit is afgehandeld, alsmede over de wijze waarop afspraken over service en onderhoud worden nagekomen.

A.Diepstraten (Terheijden)
22-05-2019

Prettige sfeer. Vriendelijke en toegankelijke mensen. Kom hier inmiddels al jaren.

M. Luisterburg (St. Willebrord)
17-05-2019

Vriendelijk, enthousiast en vakbekwaam personeel. In de 9 jaar dat ik mijn Rav 4 rijd heb ik over de wagen en de dealer beslist GEEN klagen.

D. de Groot (Roosendaal)
30-04-2019

Goed.

J.Verloop (Made)
18-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.