9,2
389 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

389 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Aardige, behulpzame, mensen. Altijd een kopje koffie. Niets dan lof!

Mevr.A.P.v.d.Ham-Veenstra. (Etten-Leur.)
01-02-2019

zeer klantvriendelijk en coulant

jacqueline de leeuw (den hout)
23-01-2019

Bij Toyota Andrea wordt ik altijd zeer goed geholpen. Ik heb een vaste verkoper / adviseur welke de tijd neemt om mee te denken. Hulp bij het maken van keuzes is geen enkel probleem en de voorstellen zijn altijd duidelijk en worden goed toegelicht.Verder is het bij Toyota Andrea altijd mogelijk een proefrit te maken of te zien welke keuze je maakt bij een showroomauto.Kortom: zeer tevreden!

Dirk van den Muijsenberg (Zevenbergen)
23-01-2019

Altijd goede service en klantgericht

R Heeres (Prinsenbeek )
23-01-2019

Wel ik ken de familie Andrea al heel lang ,nog voor ze op deze locatie zaten ,Ik weet dat het bedrijf vakkundig is en eerlijk .

Dhr P. stoop (Zevenbergen)
09-01-2019

we zijn prima geholpen en goed begeleid, zowel tijdens de aankoop als daarna.

J. Nuiten (Klundert)
09-01-2019

Open en eerlijke houding en goede service.

Paul en Ingrid
03-01-2019

Vriendelijk gemotiveerd

Corrie beekers (Prinsenbeek)
19-12-2018

een zeer betrouwbaar adres

Jan Franken (Zevenbergen)
19-12-2018

Zeer goede service.klantvriendelijk etc. En geen prijsopgaaf want t was voor onderhoudsbeurt en de pryij boeit me niet.t moet gebeuren punt uit

Dhr ad oostdijk (Made)
14-12-2018

Goed en vriendelijk personeel.

B Geerts (Klundert )
07-12-2018

De Brabantse warme ontvangst , vlot en op tijd geholpen .En de propere garage die al een uitstraling op zich is waar niemand een nummer is maar collega vakman .

Ton van Noorden (Rotterdam)
05-12-2018

Wij ervaren een heel goede service als ik een probleem heb met mijn Toyota word ik gelijk geholpen.

C.A. van Helden (Zevenbergen)
30-11-2018

Toch weer die vakkundige en kleinschaligheid van deze dealer.

Peter Otten (Etten-Leur)
30-11-2018

Goede prijs/kwaliteit, vriendelijke deskundige medewerkers.

Ria Prenzel
23-11-2018

Goede service, planning en prijsstelling. Je wordt er netjes en beleefd behandeld.

Dhr. T. Fransen (Breda)
23-11-2018

Open manier van benaderen, oprechte aandacht voor de klant en de wil om met maatwerk gerichte oplossingen te komen. De toon is goed getroffen, wekt vertrouwen op die nooit wordt beschaamd.

Jan Martin Monster (Zevenbergen)
23-11-2018

Goede service en staan voor je klaar.

Bob de jong (Klundert )
23-11-2018

Deze garage heeft een vriendelijke en zeer professionele uitstraling en zorgt er altijd voor de juiste informatie te geven indien mogelijk. Daarnaast is de werkplaatsmedewerker een afspiegeling van het geheel.

Gerard Akkerman (Raamsdonksveer)
23-11-2018

Goede informatie vooraf. Vriendelijk. De werkzaamheden worden correct afgehandeld.

Aad.
23-11-2018

Goede en duidelijke informatie, daar waar nodig op een vriendelijke en professionele wijze. Afspraken worden netjes nagekomen en Andreae heeft gedurende de pakweg afgelopen 25 jaar bewezen een betrouwbare garage te zijn waar je niet voor verrassingen komt te staan. Aankooptraject is altijd plezierig waarbij nooit kritiek wordt geuit op de auto die je wilt inleveren.

John Baeke (Zevenbergen)
23-11-2018

Alles naar wens verlopen.

antoon van der made (made)
09-11-2018

Altijd zeer goed geholpen en klantvriendelijk.

Marcel Naalden (Zevenbergen )
09-11-2018

Mijn tevredenheid over *** komt door de bereikbaarheid, en de beperkte omvang van het bedrijf. Ik ben er al 13 jaar klant, en ken daardoor de meeste personeelsleden.

J. De Waal (Zevenbergschen Hoek)
02-11-2018

Prettige garage met aardige mensen en een prettige sfeer.

Chantal Kuijper (Breda)
02-11-2018

Betrouwbaar.

klaas bolt
02-11-2018

Goede service, volledige uitleg over de problemen en altijd bereid te helpen. Zeer vriendelijke mensen.

Marius Bergmans (Zevenbergen)
02-11-2018

Betrouwbaar. Deskundig. Voorkomend. Vriendelijk. Neemt de tijd. Prettige ontvangst.

Dhr. J.H.L. de Visser
17-10-2018

Klantvriendelijk, kwaliteit,En service. Daar weet men een klant nog te waarderen. Hier gaan ze zo met je om....dat je gewoon binnen kunt lopen voor een kop koffie voor de gezelligheid. Al je vragen worden beantwoord. Het is voor mij nr.1 garage

Mol C.J.M ( Corrie) (Etten-Leur )
11-10-2018

Goed werk, nette omgeving en net personeel.

E.M. Snel (Etten/Leur)
11-10-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.