9,2
410 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

410 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klantvriendelijk , goede uitleg , echte service .

Mevr Schoonveld
23-07-2019

Goed geholpen. Vriendelijke verkoper. Goede offerte

Hannie van Rijsewijk (Zevenbergen )
23-07-2019

Goede ontvangst en advies, alle afspraken nagekomen en nette aflevering met uitleg

Gijs Buijs
23-07-2019

Je bent geen nummer men heeft verstand van zaken men neem de tijd men bied je een kopje koffie aan men bied je een proefrit aan als het niet duidelijk voor hun is wordt je ook nog gebeld om je vraag mondeling toe te lichten

P A Kas (Etten-Leur)
23-07-2019

Netjes, duidelijk en persoonlijk gehandeld.

Michel Habing (Etten-Leur)
23-07-2019

Omdat bij Andrea de service uitstekend is en het uitgevoerde onderhoud tot volle tevredenheid is. Tevens wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan.

Jack Osswewaarde (Zevenbergen)
17-07-2019

Altijd tevreden over verloop

Mevr. J Kanters-Kraus (Zevenbergen)
04-07-2019

Vakkundig en vriendelijk en persoonlijke benadering

Aad van Dishoeck (Tilburg)
07-06-2019

We hebben hier voor de tweede maal een nieuwe auto gekocht en zijn zeer te speken over de wijze waarop dit is afgehandeld, alsmede over de wijze waarop afspraken over service en onderhoud worden nagekomen.

A.Diepstraten (Terheijden)
22-05-2019

Prettige sfeer. Vriendelijke en toegankelijke mensen. Kom hier inmiddels al jaren.

M. Luisterburg (St. Willebrord)
17-05-2019

Vriendelijk, enthousiast en vakbekwaam personeel. In de 9 jaar dat ik mijn Rav 4 rijd heb ik over de wagen en de dealer beslist GEEN klagen.

D. de Groot (Roosendaal)
30-04-2019

Goed.

J.Verloop (Made)
18-04-2019

Vriendelijk kwalitatieve vakmensen. Hier is klant nog koning. Super tevreden !!! Mijn volgende Toyota koop ik wéér bij garage Andrea te Zevenbergen.

Mevr..Corrie C.J.M.MOL (Etten-Leur )
10-04-2019

Goede service, betrouwbaar en vriendelijk.

Dhr P. Sparnaaij
09-04-2019

Ik kom hier graag, de mensen zijn niet alleen klantvriendelijk maar ook ECHT vriendelijk. Dat kom je niet veel meer tegen vooral niet bij garage 's

Jessica Smith (Etten-Leur )
06-03-2019

Fijne garage. Aardige mensen ook.

J. Erlings (Zevenbergen)
27-02-2019

goed geholpen alleen de fiets trapt zwaar

Mien Stoffelen (Prinsenbeek)
27-02-2019

Verlenen goede service, behulpzaam en denken mee

Neeleman (Zevenbergen)
27-02-2019

Garage Andreae is een fijne garage waar je goed geholpen wordt door vakkundig personeel, en er naar jouw wensen geluisterd wordt.

Praktijk Evenwicht Ilse (Etten-Leur)
21-02-2019

De service is zeer goed. Duidelijk in mogelijk hogere uitgave, ze laten dat altijd eerst en op tijd weten. Na overleg vind pas de reparatie plaats. Bij de receptie/werkplaats/verkoop allen klantvriendelijk. Alles ziet er netjes uit.

Elly Bastiaanssen
20-02-2019

Kwaliteit en prijs in combinatie met vriendelijkheid en uitstraling ism betrouwbaarheid

Dhr. Wim van Geel (Langeweg)
01-02-2019

Aardige, behulpzame, mensen. Altijd een kopje koffie. Niets dan lof!

Mevr.A.P.v.d.Ham-Veenstra. (Etten-Leur.)
01-02-2019

zeer klantvriendelijk en coulant

jacqueline de leeuw (den hout)
23-01-2019

Bij Toyota Andrea wordt ik altijd zeer goed geholpen. Ik heb een vaste verkoper / adviseur welke de tijd neemt om mee te denken. Hulp bij het maken van keuzes is geen enkel probleem en de voorstellen zijn altijd duidelijk en worden goed toegelicht.Verder is het bij Toyota Andrea altijd mogelijk een proefrit te maken of te zien welke keuze je maakt bij een showroomauto.Kortom: zeer tevreden!

Dirk van den Muijsenberg (Zevenbergen)
23-01-2019

Altijd goede service en klantgericht

R Heeres (Prinsenbeek )
23-01-2019

Wel ik ken de familie Andrea al heel lang ,nog voor ze op deze locatie zaten ,Ik weet dat het bedrijf vakkundig is en eerlijk .

Dhr P. stoop (Zevenbergen)
09-01-2019

we zijn prima geholpen en goed begeleid, zowel tijdens de aankoop als daarna.

J. Nuiten (Klundert)
09-01-2019

Open en eerlijke houding en goede service.

Paul en Ingrid
03-01-2019

Vriendelijk gemotiveerd

Corrie beekers (Prinsenbeek)
19-12-2018

een zeer betrouwbaar adres

Jan Franken (Zevenbergen)
19-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.