Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

374 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, planning en prijsstelling. Je wordt er netjes en beleefd behandeld.

Dhr. T. Fransen (Breda)
23-11-2018

Open manier van benaderen, oprechte aandacht voor de klant en de wil om met maatwerk gerichte oplossingen te komen. De toon is goed getroffen, wekt vertrouwen op die nooit wordt beschaamd.

Jan Martin Monster (Zevenbergen)
23-11-2018

Goede service en staan voor je klaar.

Bob de jong (Klundert )
23-11-2018

Deze garage heeft een vriendelijke en zeer professionele uitstraling en zorgt er altijd voor de juiste informatie te geven indien mogelijk. Daarnaast is de werkplaatsmedewerker een afspiegeling van het geheel.

Gerard Akkerman (Raamsdonksveer)
23-11-2018

Goede informatie vooraf. Vriendelijk. De werkzaamheden worden correct afgehandeld.

Aad.
23-11-2018

Goede en duidelijke informatie, daar waar nodig op een vriendelijke en professionele wijze. Afspraken worden netjes nagekomen en Andreae heeft gedurende de pakweg afgelopen 25 jaar bewezen een betrouwbare garage te zijn waar je niet voor verrassingen komt te staan. Aankooptraject is altijd plezierig waarbij nooit kritiek wordt geuit op de auto die je wilt inleveren.

John Baeke (Zevenbergen)
23-11-2018

Alles naar wens verlopen.

antoon van der made (made)
09-11-2018

Altijd zeer goed geholpen en klantvriendelijk.

Marcel Naalden (Zevenbergen )
09-11-2018

Mijn tevredenheid over *** komt door de bereikbaarheid, en de beperkte omvang van het bedrijf. Ik ben er al 13 jaar klant, en ken daardoor de meeste personeelsleden.

J. De Waal (Zevenbergschen Hoek)
02-11-2018

Prettige garage met aardige mensen en een prettige sfeer.

Chantal Kuijper (Breda)
02-11-2018

Betrouwbaar.

klaas bolt
02-11-2018

Goede service, volledige uitleg over de problemen en altijd bereid te helpen. Zeer vriendelijke mensen.

Marius Bergmans (Zevenbergen)
02-11-2018

Betrouwbaar. Deskundig. Voorkomend. Vriendelijk. Neemt de tijd. Prettige ontvangst.

Dhr. J.H.L. de Visser
17-10-2018

Klantvriendelijk, kwaliteit,En service. Daar weet men een klant nog te waarderen. Hier gaan ze zo met je om....dat je gewoon binnen kunt lopen voor een kop koffie voor de gezelligheid. Al je vragen worden beantwoord. Het is voor mij nr.1 garage

Mol C.J.M ( Corrie) (Etten-Leur )
11-10-2018

Goed werk, nette omgeving en net personeel.

E.M. Snel (Etten/Leur)
11-10-2018

prima garage staan altijd voor je klaar

mevr. awp hermans (prinsenbeek)
05-10-2018

Toyota NederlandBij Andrea de Toyota dealer kom ik al jaren, het is mijn 6e nieuwe Toyota, op de dealer heb ik alleen maar lof, ben zeer tevreden. Ik bezit nu een Auris en bij de voorgaande modellen was het model Avensis.28 augustus 2018 is de Auris naar de dealer geweest voor zijn eerste 15000 km beurt, die is naar tevredenheid goed uitgevoerd. Bij het ophalen van de auto duidelijk uitleg, wat ze alleen maal is uitgevoerd. Daar is niets mee, alles is correct. Alleen ik ontvang de factuur van de kosten van de 15000 km beurt, en daar schrok ik wel een beetje 1e beurt kosten € 217.00 incl btw dat vond ik wel erg veel, ( de factuur is wel betaald ) en ik ging een vergelijk maken 6 jaar geleden de Avensis kosten 1e beurt € 150.00U slogan op de Toyota site: Voordelen onderhoud Toyota dealer Transparantie en duidelijkheid vooraf.Wat mij zeer doet, geen transparantie op de factuur er wordt summier vermeld olie ververst, ruiten vloeistof bij vullen Exc. Dan een bedrag excl. Btw, en het totaal bedrag icl. Btw.Wat ik graag als consument wil zien een factuur transparant hoe komen ze aan het totaal bedrag van € 217.00, en laten we voorop stellen, betalen moet ik.Maar enig in zicht van de factuur vind ik op z`n plaats. Een week later ben ik bij de dealer geweest, om uitleg en een verbetering van de factuur, maar dat is niet mogelijk.Dit is mijn enige ongenoegen !!!Paul van Raamsdonk 05-09-2018 Zevenbergen

De Heer Paul van Raamsdonk (4761 ZM Zevenbergen)
06-09-2018

Zeer tevreden

J. Naber (Etten Leur)
05-09-2018

Goede afspraken, duidelijke kostencalculaties, vlotte afhandeling van onderhoudsbeurten, vriendelijk en klantgericht.

Mevrouw M. Pas
23-08-2018

Goede service. Duidelijke afspraken die correct uitgevoerd worden.

Mw. L. Machielsen (Prinsenbeek)
22-08-2018

goede serviceeen 8 omdat de ter beschikking gestelde auto niet alleen de brandstof moest verrekenen maar ook een dagdeel (in totaal ongeveer 20 km)

dhr C.Havermans (Prinsenbeek)
22-08-2018

Je wordt altijd zeer vriendelijk te woord gestaan, en ook de uitleg over de eventuele werkzaamheden en reparaties kloppen altijd.

Peter Smetsers (Oosterhout (N.Br.))
22-08-2018

Omdat IK al jaren ervaring heb met de Dealer Andreae B.V.

H.G.A. van Leent (Zevenbergen )
15-08-2018

Zeer bekwaam en correct en vriendelijk

P.T. Lambregts (Zevenbergen)
15-08-2018

Ben al jaren klant bij Andreae tot volle tevredenheid.

Mevr. T. Broeders (Zevenbergen)
08-08-2018

Andreae is een betrouwbare autodealer. Ze werken correct en netjes! Bovendien zijn ze altijd vriendelijk.

Marianne van der Put
02-08-2018

Prima dealer. Zeer goede service.

A.Schreuders (Klundert)
01-08-2018

Prima service, wordt zelfs bij afleveren van de auto voor een onderhoudsbeurt netjes naar het werk gebracht en weer opgehaald. Als de auto klaar is , hebben ze deze ook netjes schoon gemaakt van binnen. Prettige sfeer en vakkundige medewerkers.

B
31-07-2018

KOMT AFSPRAKEN STEEDS NA EN WERKZAAMHEDEN WORDEN PRIMA UITGEVOERD.

H. de Kinderen (Etten-Leur)
30-07-2018

Altijd uitstekende service, klantgericht denken en zeer vriendelijk.Ik kom nu al 8 jaar bij deze garage en ga daar nooit weg. Ik raad zo veel mogelijk mensen aan om eens bij deze dealer langs te gaan want die zullen hetzelfde ervaren.

R.L. Heeres (Prinsenbeek )
20-07-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.