9,2
450 beoordelingen
toyota_zevenbergen_1140x420.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Automobielbedrijf Andreae B.V.

De gastvrije Toyota dealer

Automobielbedrijf Andreae is een ouderwets familiebedrijf waar de klant een gewaardeerde gast is. Dat is te merken aan de sfeer en de persoonlijke benadering. Even een kopje koffie doen bij Andreae is heel gewoon. Klanten worden zeer gastvrij onthaald. De organisatie en communicatie is open, van directie tot in de werkplaats, iedere medewerker is voor de klant aanspreekbaar.

De inzet is ook merkbaar in kwaliteit en service. Allemaal van een hoog niveau, zo wijzen ook de testresultaten uit die voortkomen uit mystery bezoeken. Bent u nog niet bekend bij Automobielbedrijf Andreae? Kom langs, en ervaar zelf de gastvrijheid en kwaliteit.

8d68eb516abf4d698e7f1ae5eb8bbdecjpg.jpg
Showroom – ruime keuze

Het aanbod van Toyota modellen is aanzienlijk. U vindt ze bijna allemaal terug in de showroom van Automobielbedrijf Andreae. Van klein tot groot, van hip tot multifunctioneel, voor single, gezin of bedrijf. De Toyota modellen voorzien eigenlijk iedere doelgroep. Komt u in de verleiding om een proefrit te maken? Graag! Gewoon even vragen en het wordt geregeld. In een enkel geval gaat proefrijden op afspraak.

Wilt u meer weten over de modellen, of misschien over financiering of verzekering? Vraag het onze verkoopadviseurs.

7d0a9746101f41619e534cc20bc54088jpg.jpg
De zekerheid van onze occasions

De meeste van onze occasions zijn Toyota 1st Class Occasions. Deze zijn speciaal geselecteerd op hun uitstekende staat en worden afgeleverd met een garantie & mobiliteitspas en tot 24 maanden garantie. Natuurlijk heeft de 1st Class Occasion een Nationale Autopas waarin kilometerregistratie is vermeld. Het occasion aanbod wisselt geregeld en net als het aanbod nieuw kent ons occasionaanbod een ruime modelkeuze.

Bent u op zoek naar een occasion loop dan vrijblijvend even bij ons binnen. Ook voor een proefrit!

63df04c5992f46c586178636d7808066jpg.jpg
Direct Service

U behoudt de garantie op uw Toyota door onderhoud bij uw Toyota dealer te laten verrichten. Wij werken volgens de speciale richtlijnen en protocollen van Toyota en bij noodzakelijke vervanging worden originele Toyota –Optifit- onderdelen gemonteerd. Onze monteurs zijn opgeleid aan het Louwman College. Ook hebben zij specifieke kennis van de Toyota modellen, mede dankzij regelmatige bijscholing. Wanneer u uw Toyota bij ons in onderhoud geeft, is uw auto in vertrouwde handen én bent u verzekerd van gegarandeerd onderhoud. Er gelden vaste, lage onderhoudsprijzen die u per model kunt bekijken elders op deze website.

Gegarandeerde Service en Onderhoud

U behoudt de garantie op uw Toyota door onderhoud bij uw Toyota dealer te laten verrichten. Wij werken volgens de speciale richtlijnen en protocollen van Toyota en bij noodzakelijke vervanging worden originele Toyota –Optifit- onderdelen gemonteerd. Onze monteurs zijn opgeleid aan het Louwman College. Ook hebben zij specifieke kennis van de Toyota modellen, mede dankzij regelmatige bijscholing. Wanneer u uw Toyota bij ons in onderhoud geeft, is uw auto in vertrouwde handen én bent u verzekerd van gegarandeerd onderhoud. Er gelden vaste, lage onderhoudsprijzen die u per model kunt bekijken elders op deze website: klik hier

c0dbfc18cd9f464f9c609473d2a9340djpg.jpg
Certificaat Duurzaam Ondernemen

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag heeft Andreae bv. een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.”

Logo Erkend Duurzaam.jpg

Ook als werkgever heeft Andreae bv. zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Andreae bv. zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van diverse sportverenigingen binnen de gemeente en heeft de heer P. Andreae een eigen stichting 'Stichting Wensdroom Moerdijk' opgericht.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Andreae bv. staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Toyota. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”

Het certificaat Erkend Duurzaam is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door Auto Recycling Nederland (ARN). Het certificaat is een jaar lang geldig.

Schadeherstel – snel en zeker

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, meldt dit dan direct bij ons en uw schadeherstel wordt van A tot Z geregeld. Zelfs hulp bij het invullen van het schadeformulier en het verzorgen van vervangend vervoer zijn inbegrepen in onze service!

Schadeherstel doen wij in eigen huis. Dat wil zeggen bij Autoschade Zevenbergen waarvan Andreae BV mede-eigenaar is.

a4eb7b0577f3476eb295c6c2f81bfe10jpg.jpg

Daarmee kunnen wij erop toezien dat herstel vakkundig gebeurd volgens de richtlijnen en met behoud van garantie op uw Toyota. Om de juiste herstelresultaten te behalen zijn onze medewerkers tevens opgeleid in het toepassen van hersteltechnieken met gebruik van gespecialiseerde apparatuur.

Autoschade Zevenbergen is aangesloten bij de Stichting Schadegarant. Op ons schadeherstel geldt 2 jaar Focwa garantie.

7008c10af90b46648fdad610386f47a6jpg.jpg
Servicestation

Het Shell servicestation aan de Prins Hendrikstraat 17, behoort toe aan Andreae B.V.
U tankt hier brandstof met de meeste power!

Openingstijden

Ma t/m vrij : 06.00 - 22.00 uur
Zaterdag : 08.00 - 22.00 uur
Zondag : 09.00 - 22.00 uur
Feestdagen : 09.00 - 22.00 uur

722dd5eaba2a44639f4c89762d3ecb62jpg.jpg
Shell shop – ook ’s avonds geopend

Even bijtanken doet u ook met een lekker brood(je), koffie of andere versnapering uit het ruime assortiment etenswaren en dranken.

Bloemen en cadeau-artikelen

Last-minute een bloemetje nodig of klein cadeau-artikel? Ook daarvoor kunt u bij onze Shell shop goed slagen.

Verhuur

Voor het huren van diverse aanhangwagens, de boedelbak, kunt u hier terecht.

Tel. 0168 – 323 980

c0853c838a684563a383a626f585708cjpg.jpg