9,2
405 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Andreae

9,2

405 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

De prettige manier waarop ons te woord werd gestaan met de aanschaf van de nieuwe auto.

Dhr.Martens (Etten-Leur)
28-01-2015

Ik ben al jaren tot volle tevredenheid bij deze dealer

Liesbeth Vroegop (Klundert)
21-01-2015

Vriendelijke mensen. Onderhoud v auto altijd goed en niet overdreven duur. Blijkt er iets te moeten worden vervangen dan krijg je eerst een telefoontje over wat de extra kosten zijn en of je het hier mee eens bent. Auto is altijd klaar op afgesproken tijd. Gezellige receptie, is niet erg als je hier moet wachten op een kleine reparatie.

Anoniem
05-01-2015

Wordt altijd goed geholpen. Als er problemen zijn dan denken ze in oplossingen. Ze zijn altijd eerlijk en transparant. al met al een zeer goede aanrader!!

Rik Heeres (Prinsenbeek)
02-12-2014

altijd alles prima in orde

jansen a (oud-gastel)
02-12-2014

goede en professionele service

jos cleypool (zevenbergen)
21-10-2014

Andreae heeft een nette prijs. heb het gevoel dat deze zaak doet wat hij moet doen en de zaak niet besodemieterd. Bij een ander dealerbedrijf word ik wel afgezet. Heb alle facturen aan een monteur laten zien van een collega garage en die is van mening dat er zaken zijn vervangen die absoluut niet noodzakelijk zijn. Ik kom dus nooit meer bij het andere dealerbedrijf. Als ik daardoor een andere merk auto moet gaan rijden doordat alles van het andere dealerbedrijf wordt, dan is dat maar zo!

P. van dijk (Roosendaal)
21-10-2014

Nog te weining ervaring met dealer om een hoger cijfer toe te kennen.

Anoniem
21-10-2014

Zeer vriendelijk.

Johan Dekker (Capelle aan den IJssel)
21-10-2014

ik ervaar een hele goede service bij andrea bv en ik heb al de zoveelste Toyota daar gekocht. en ben daar altijd goed te woord gestaan en altijd netjes geholpen heb nooit problemen gehad met andrea. en als ik zelf iets met de auto had wat niet veel voorkomt . wordt het altijd netjes opgelost. dus ik zeg heb je een occasion of een nieuwe auto vooral een Toyota nodig ga naar andrea .

christ (zevenbergen)
20-10-2014

goede service, meedenken bij problemen, vriendelijke medewerkers

Anoniem
20-10-2014

lange positieve ervaring met deze dealer, kan er altijd terecht en heb nooit het idee dat er iets niet goed gaat.

Anoniem
16-10-2014

Een goede vriendelijke,zeker geen opdringerige verkoper. Neemt alle tijd voor je. Een fijne man

Petty Machielsen (Breda)
15-10-2014

vriendelijk, goede service, weet wat ik kan verwachten

Wil Huijben (Zevenbergen)
14-10-2014

Iedereen is vriendelijk , werkzaamheden worden correct uitgevoerd , verkoper gaf een zeer vertrouwde indruk, dat heeft als resultaat dat wij een auto hebben gekocht.

Dhr. Apon (Zevenbergschen Hoek)
08-10-2014

Ik ben al meer dan 25 jaar klant, en ben zeer tevreden. Als dat niet zo was, dan ging ik naar een andere garage in mijn eigen woonplaats.

Mevr. E.C. Fiolet-Buurstede (Etten-Leur)
08-10-2014

Klantvriendelijk en correct. Goede info. Niet alles wordt altijd helemaal afgewerkt bij een beurt. Aparte zaken, buiten de standaard beurt om moet wel eens voor terug gekomen worden.

Anoniem
08-10-2014

nette behandeling

Joseph Meesters (Hoeven)
07-10-2014

Geheel klantvriendelijk en alles wordt perfect geregeld.

W. van Dongen (Zevenbergen)
07-10-2014

vriendelijke mensen, vooraf prijsopgave, je wordt goed geholpen

Anoniem
06-10-2014

goed behandeld, correct, meestal snel terecht kunnen. alleen de kosten zijn hoog bij een merkdealer. (wel kwaliteit)

Anoniem
01-10-2014

vriendelijkheid, uitstraling, kennis

Anoniem
01-10-2014

Goede en vertrouwde behandeling en prettige omgang

Anoniem
01-10-2014

Klantvriendelijk en service gericht

Kees Gijsen (Prinsenbeek)
30-09-2014

gewoon goed

F Maton (Made )
25-09-2014

Correcte behandeling volgens gemaakte afspraken

Anoniem
25-09-2014

Ik ben al meer dan 20 jaar heel tevreden over deze dealer.

Anoniem
24-09-2014

je wordt vriendelijk snel en netjes geholpen en te woord gestaan

Mevr W Goossens (Klundert)
23-09-2014

klantgericht en goede service

Anoniem
19-09-2014

Goede en behulpzame verkoopafdeling en goede werkplaats met bekwame monteurs

C. van Heiningen (Oudemolen)
19-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.