9,2
452 beoordelingen
Terug naar overzicht
BZ_Header_1_tcm-11-1887231_tcm-22-1982084.jpg

BEYOND ZERO

TOYOTA KIJKT VERDER DAN EMISSIEVRIJ RIJDEN

Vanuit de overtuiging dat mobiliteit altijd beter kan voor mens en milieu, introduceerde Toyota ruim 20 jaar geleden de eerste massa geproduceerde hybride auto. Inmiddels staat de teller op ruim 15 miljoen hybrides waarmee we de laagste gemiddelde CO2-uitstoot realiseren onder de twintig bestverkochte automerken in Europa. Vandaag kijkt Toyota verder dan emissievrij rijden en introduceert Toyota vooruitstrevende mobiliteitsoplossingen die lucht zelfs helpen zuiveren. Beyond zero noemen we dat bij Toyota.

DE KRACHT VAN WATERSTOF

Wij zijn ervan overtuigd dat waterstof het potentieel heeft om onze mobiliteit revolutionair te veranderen. Op de weg, op zee en zelfs in onze zoektocht naar verre planeten. Brandstofceltechnologie en waterstof bieden schone en duurzame energie die gemakkelijk kan worden getankt en die u simpelweg verder brengt. Het goede nieuws? De enige emissie is water.

MEER DAN ALLEEN ELEKTRISCH

Met meer dan 10 volledig elektrisch aangedreven modellen in aantocht, is onze visie op elektrische mobiliteit al werkelijkheid. Dit is echter nog maar het begin. Toyota gaat nog veel verder. Van intelligente voertuigen die van u leren en wendbare driewielers tot de volgende generatie in accutechnologie; onze elektrische toekomst is slim, efficiënt en razendsnel oplaadbaar.

VRIJHEID VOOR IEDEREEN

Reizen van A naar B zonder schadelijke emissies is een indrukwekkende prestatie. Maar het is onze grootste ambitie om ervoor te zorgen dat mensen van alle leeftijden en met uiteenlopende niveaus van fysieke fitheid, allemaal dezelfde vrijheid kunnen genieten. Met onze reeks van stijlvolle, compact elektrische voertuigen en hulpmiddelen kan iedereen snel en efficiënt genieten van mobiliteit in de stad, zonder schadelijke gevolgen voor de leefomgeving.

ELEKTRISCHE VOERTUIGEN VOOR IEDEREEN

BEV’s voor wandelgebieden

WERKEN AAN EEN BETERE SAMENLEVING

De ontwikkeling van nieuwe, emissievrije technologieën is goed voor het milieu en onze planeet. Tegelijkertijd werken we op deze manier aan een betere samenleving voor de komende honderd jaar en verder. Of het nu gaat om volledig geautomatiseerde, flexibele voertuigen die helpen bij de levering van producten en diensten, of om toekomstgerichte, connected steden op basis van schone energie uit waterstof; voor de samenleving biedt dit legio kansen.